March 2, 2021

Meet Nega - my luxury cruelty-free beauty brand

Samo še ena nova kozmetična znamka? Nikakor ne.

Nega Cosmetics je znamka, razvita in izdelana v Sloveniji, ki ponuja novo definicijo luksuzne kozmetike. Naši izdelki, so od formule do embalaže, premišljeno izdelani z mislijo na vse - na uporabnike, vrhunske rezultate, sestavine najvijše kvalitete, okolje in živali. Na svetu je žal premalo takšnih znamk, upam pa, da jih bo vedno več in da bomo skupaj napisali novo poglavje v lepotni industriji.

Spoznaj naš prvi izdelek - Nega masko za lase z oljem smilja!

Sama gojim posebno strast in veselje v skrbi za lase in menim, da, če imaš “good hair day” je dan praktično tvoj - zato smo se odločili začeti z masko za lase, ki rezulate pokaže takoj!

Formula Nega maske za lase združuje stara družinska izročila, moderno znanost in sestavine najvišje kakovosti v edinstven recept. Do popolnosti smo jo testirale ženske z najrazličnejšimi tipi las in uspelo nam je razviti masko, ki nahrani in obnovi lase vseh tekstur, barv in dolžin od korena do konic - in las hkrati ne obteži. To pomeni, da so lasje globinsko obnovljeni, brez, da bi izgubili volumen.

Že po prvi uporabi so lasje sijoči, na pogled in otip nahranjeni, bolj zdravi, dišeči in imajo bogat volumen!

Naši izdelki niso in nikoli ne bodo testirani na živalih, naša prva formula in vse naslednje so in bodo 100% veganske, brez izdelkov živalskega izvora, naša embalaža pa je zasnovana okolju in uporabniku prijazno. Večja, 200 mL maska je pakirana v biorazgradljivo roza vrečko, ki: poskrbi, da med iztisom maske v embalažo ne zaide voda, bakterije ali izpadli lasje, če pade pod tušem na tla se ne poškoduje in ne iztisne, po uporabi pa se lahko reciklira.

Podobno je s 100 mL pakiranjem v aluminijasti tubi. Lahko jo vzameš s seboj kamorkoli, tudi na letalo! Vse pošiljamo v škatlah ali kuvertah, izdelanih iz recikliranih materialov, ki jih je mogoče po uporabi spet ponovno reciklirati.

Trenutno razvijamo 2 nova izdelka, ki bosta nego las skupaj z masko dvignila na povsem novo raven - od začetka do konca. Komaj čakam, da ju dodamo v našo kolekcijo in upam, da, če še nisi del naše #negababes skupnosti, da se nam čimprej pridružiš!

GET YOURS HERE

Subscribe to my newsletter

Sign up for exclusive content: